Site Overlay

Goldman Sachs: Den amerikanske dollaren kan fritt falle til 2018-nedgangen, tid for en ny Bitcoin ATH?

Den amerikanske dollaren kan falle ned til 2018-lavene, sa Goldman Sachs basert på stor sannsynlighet for at Joe Biden vant det amerikanske valget og betydelige fremskritt med koronavirusvaksine.

Vil dette føre til at Bitcoin-prisen kartlegger en ny banebane med høy vekst hele tiden?

Oddsen for at Joe Biden vinner det kommende presidentvalget og betydelige fremskritt på koronavirusvaksinefronten er unaturlig høy, ifølge Goldman Sachs. Det som er ekstremt mulig, er også den amerikanske dollarens drastiske fall til 2018-lavene på grunn av disse to sannsynlige hendelsene, ifølge den globale bankgiganten. Vil dette føre til at bitcoin (BTC) -prisen bryter nye høyder?
Tiden for USDs nedgang til en 2-års lav er nær: Goldman Strategists

I en av de siste Bloomberg-rapportene har analytikere hos Goldman Sachs Group Inc. spådd en nær undergang for greenbacken. Dette, sier de, vil skje på baksiden av ‚Joe Biden vinner det amerikanske valget og fremgang med en koronavirus-vaksine.‘

Amerikansk dollar bearish

Sikringsfondene er Bearish på den amerikanske dollaren for første gang på to år,
Zach Pandl, sammen med andre Goldman Sachs-strateger, bemerket fredag:

“Risikoen er skjev mot dollar svakhet, og vi ser relativt lave odds for det mest dollar-positive resultatet – en seier av Mr. Trump kombinert med en meningsfull vaksineforsinkelse. Et ‚blått bølge‘ amerikansk valg og gunstige nyheter på vaksinens tidslinje kan gi handelsvektet dollar og DXY-indeks tilbake til 2018-lavpunktet. „

Biden er helt klart i ledelsen for å bli den neste amerikanske presidenten. Sveitsisk tungvektsbank UBS, og kapitalforvaltningsselskapet Invesco hadde allerede brukt dette som målestokk for å tegne et dystre bilde for den amerikanske dollaren.

Nå har Goldman Sachs blitt det siste firmaet som har gitt sin mening, og har anbefalt investorer å kortslutte dollaren mot en volatilitetsvektet kurv bestående av meksikansk peso, sør-afrikansk rand og indisk rupi.
Du kommer kanskje også til å like:

Satoshi-Era BTC verdt $ 11,3 millioner flyttet for første gang på 10 år
Hvis historien gjentar seg: Bitcoin når $ 400 000 i neste bull-syklus
Bitcoin i det spanske parlamentet: Alle 350 ‘Kongressens varamedlemmer’ er nå BTC-innehavere

På tide med nok en ‘Face-Melting Bitcoin (BTC) Price Rally’?

I følge en Twitter-basert bitcoin-analytiker, “Mr. Anderson, ”BTCs RSI-tall (Relative Strength Index) brygger opp et ekstremt bullish scenario for kryptovalutaen.

#BTC Weekly RSI

For noen uker siden forklarte jeg at Bulls ville forsvare $ 10,1 000 b / c de hadde også

Nå har BTC gitt oss en dårlig RSI-pivot som er ekstremt vanlig med Ultra Bullish #BTC-trekk

– Mr. Anderson (@ TrueCrypto28) 11. oktober 2020

I følge det tekniske oppsettet som ble lagt ut av Mr. Anderson (ikke nødvendigvis antagonisten fra den populære Matrix-filmfranchisen), klokka bitcoins ukentlige RSI-lukking litt over 60. Dette er den ‚langsiktige TA-handelsmannen‘ ganske vanlig og går foran ansiktet. -smelting ‚BTC-prisopphold.

Bitcoin-okser har allerede sterkt forhindret BTC i å dyppe under 10 100 $ -merket. Hvis bitcoin skulle registrere en ukentlig RSI-avslutning på 63+, ville det signalisere begynnelsen på et nytt rally, med en $ 16,000 BTC veldig mulig hvis RSI topper og overgår 70.

Mike McGlone, senioranalytiker på Bloomberg, forutsa også at bitcoin ville oppnå en $ 100.000-pris innen 2025. Men i år måtte BTC nøye seg med $ 14.000, sa han. Det er fremdeles ganske imponerende vekst fordi kryptovalutaen krasjet til nær $ 3,600 lav i mars.