Site Overlay

BITCOIN FLIPS BEARISH ALS GEVREESDE „DOODSKRUIS“ TERUGKEERT

  • De prijs van Bitcoin knippert weer wat tekenen van zwakte als het de cruciale steun van $9.000 nadert.
  • De vele tests van dit niveau lijken erop te wijzen dat het zwakker wordt, en het kan slechts een kwestie van tijd zijn voordat de verkopers BTC er met kracht onder duwen.
  • Dit komt omdat de be3nchmark cryptocurrency vanuit een technisch perspectief bearish groeit.
  • De analisten merken op dat het onlangs een wijd gevreesd ,,doodskruis“ op zijn grafiek van vier uur vormde, en zijn wolkenpatroon flipte eveneens bearish onlangs.

Bitcoin is opnieuw knipperende tekenen van zwakte als het zweeft binnen de lagere 9.000 dollar regio.

9.000 dollar heeft de afgelopen dagen en weken meerdere malen sterke steun gekregen, maar de verkopers hebben BTC al eerder onder dit niveau kunnen duwen.

Dit lijkt erop te wijzen dat de steun hier niet zo sterk is als het lijkt en dat er een breuk onder het niveau dreigt.

BTC heeft onlangs ook een gevreesde 89/200-dagen durende EMA „death cross“ gevormd, wat een teken is van intense onderliggende zwakte.

Als je dit koppelt aan de wolkformatie van de cryptokristallen die ook rood wordt, lijkt het erop dat de beren goed gepositioneerd zijn om de komende dagen en weken de volledige controle over de referentiecrypto te krijgen.

BITCOIN INCHES NAAR $9,000 ALS ANALISTEN OOG RESPONS OP $8,900

Op het moment van schrijven daalt Bitcoin met 1% tegen de huidige prijs van $9.050. Dit is ongeveer het niveau waarop het de afgelopen dagen heeft gehandeld.

Eerder deze week waren de verkopers in staat om de crypto te verlagen naar een dieptepunt van $8.900 voordat het weer in het handelscircuit stuiterde.

BTC handelde gedurende een langere periode onder het bereik, wat wijst op een aantal onderliggende zwaktes onder zijn kopers.

Het lijkt er nu op dat de manier waarop het reageert op de $8.900 regio absoluut noodzakelijk is om te begrijpen waar het zich in de toekomst zal ontwikkelen – en een test van deze steun kan op handen zijn.

Een analist sprak hierover in een recente tweet, en legde uit dat hij op zoek is naar een steun-weerstand flip op $ 9.100 vandaag voor de crypto om verder te zien opwaarts.

„BTC HTF Update: Daily lijkt deze hoge $8900’s regio vrij goed te verdedigen, wat eerder een sterke plek is geweest voor kopers om in te stappen. Op zoek naar deze dagelijkse PA naar S/R flip $9100. Als wij kunnen krijgen blijven houden dan zie ik geen reden waarom wij niet voor $9450 kunnen richten daarna,“ hij zei.